ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Digital Marketing

Επίλεξε τις υπηρεσίες Digital Marketing για να αυξήσεις τις πωλήσεις των προϊόντων σου και να αποκτήσεις περισσότερες επισκέψεις στην ιστοσελίδα σου.

Θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην επιχείρησή σας;

Θα κάνουμε για εσάς το πρώτο βήμα! Με τη χρήση ειδικών εργαλείων θα αναλύσουμε τις αναζητήσεις των μελλοντικών πελατών σας, τις προωθητικές κινήσεις και τα στατιστικά του ανταγωνισμού σας προκειμένου να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το σωστό διαφημιστικό πλάνο για την ιστοσελίδα ή το eshop σας. Με απτό πλεονέκτημα τη γνώση και έχοντας χαρτογραφήσει πλέον το “πεδίο της μάχης” θα κάνουμε την παραμετροποίηση των προωθητικών ενεργειών που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!

Η κατάκτηση της κορυφής δεν είναι εύκολη υπόθεση… Τα καλά νέα είναι πως έχεις επιλογές!

Social Media PPC Campaigns

Ο ταχύτερος τρόπος προώθησης της επιχείρησής σας με εγγυημένα αποτελέσματα!

Περισσότερα

Δημιουργούμε Google Ads & facebook καμπάνιες και συνδέουμε το eshop σας με τα social media. Φροντίζουμε να λειτουργούν σωστά οι διαφημίσεις σας και να έχουν πάντα τη σωστή στόχευση, προκειμένου να αποδίδουν στο μέγιστο.

Καταγράφουμε και αναλύουμε τα πάντα με στόχο να μετατρέψουμε τον εφήμερο επισκέπτη σε πιστό πελάτη.

Search Engine Optimization

Επιλέξτε την υπηρεσία αυτή για να είστε πάντα στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης!

Περισσότερα

Η πρώτη σύσταση που κάνουμε στους πελάτες μας, είναι να ξεκινήσουν τη διαδικασία της βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) από την πρώτη κιόλας ημέρα της ενεργοποίησης της ιστοσελίδας ή του eshop τους.

Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την SEO αξιολόγηση της ιστοσελίδας σας, να βρούμε και να αναλύσουμε τις σχετικές λέξεις ή φράσεις κλειδιά που θα σας φέρουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιεχόμενο που κάτω από αυστηρές τεχνικές προϋποθέσεις θα σας οδηγήσει ψηλά στην κατάταξη των οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Copywriting

Μάθε πώς μπορεί να σε βοηθήσει η δημιουργία κειμένων και άρθρων με προδιαγραφή SEO!

Περισσότερα

Ένα καλογραμμένο άρθρο σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον του επισκέπτη της ιστοσελίδας ή του eshop σας.

Ένα καλογραμμένο άρθρο το οποίο ακολουθεί τις  προδιαγραφές βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης θα το διαβάσει με ενδιαφέρον ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας αλλά παράλληλα το κείμενο θα ευρετηριαστεί προκειμένου να είναι διαθέσιμο για τις μελλοντικές αναζητήσεις των χρηστών του internet.

Με βάση τη σχετικότητα και το πλήθος των αναζητήσεων, το άρθρο σας θα καταλάβει μια θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων πχ. στο google.com

Το ενδιαφέρον είναι ότι με τη χρήση ειδικών εργαλείων τα πάντα προβλέπονται και μετριούνται!

Email Marketing

Αυτός είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος επικοινωνίας με το κοινό σας!

Περισσότερα

Δημιουργούμε και αποστέλλουμε για εσάς μοναδικά direct ή ενημερωτικά newsletters και transactional emails.

Με λίγα λόγια… διαθέτετε ιστοσελίδα παρουσίασης ή eshop; Εμείς κατασκευάζουμε όλους τους μηχανισμούς (call to action) για να παρακινήσουμε τον επισκέπτη να μας δώσει τα στοιχεία του και στη συνέχεια φροντίζουμε για την αυτόματη αποστολή των ενημερωτικών μηνυμάτων σας!

 

Είμαστε πιστοποιημένα οι καλύτεροι συνεργάτες!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Eνημερωθείτε για την υπηρεσία “Κατασκευή eshop με ΕΣΠΑ”